farmen 2018

Publicerat

En vecka sedan sändning – Hög tid att slänga in ett inlägg med ”bakom kulissen-bilder” från i somras när jag, Robin och Ida var ner och tävlade/gästade Torpet. Har ni sett avsnittet? Annars kan ni göra det HÄR

Denna bild är tagen precis innan vi skulle gå in på Torpet… vi är mer taggade en någonsin 😉
IMG_8607Pristväling, dessa fina priser var en telefon att ringa hem i(5min delat på 3) , en stooor påse godis eller schampo och balsam.
Jag vet att dessa saker kunde man nästan dö för där borta…
IMG_8640IMG_0966Det var ett härligt gäng vi mötte! Vi klickade ganska fort, så självklart håller jag tummarna för att just någon av dessa ska vinna årets Farmen.
En fågel har viskat i mitt öra att det kommer gå väldigt bra för åtminstone en av dem 😉
IMG_0959Mycket förberedelse innan tävling.. Jag fick chansen att tävla i Spiken, och jag mötte Pawel. Det var kul! 😉IMG_8644IMG_0984IMG_8648IMG_8646IMG_8650IMG_1004IMG_8619

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “farmen 2018

  1. Så kul att ni fick komma tillbaka, saknar verkligen året 2016 när ni var med. Ni verkligen kämpade och tog hand om djuren väl. Har dock efter 2016 tagit en paus då jag tycker det har gått för långt. Mobbning och är elaka mot varandra m.m listan kan göras lång! Jättetråkigt hoppas det blir bättre snart då jag gillar farmen igentligen! Vad tycker du själv om årets farmen?

    1. Vad kul att du saknar oss. Instämmer med dig, visst var det lite hårdheter i luften som alltid men nu blir det bara värre och värre..människorna är riktigt elaka. Men sen får man inte glömma att de klipper en hel den också, dom är mästare på det tyvärr. Men visst har det blivit värre, helt klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.