boulognerskogen

Publicerat

Härliga vinterland! Jag får lixom inte nog… kan promenera i timmar, Gävle är helt klart underskattat! Äntligen har snön fått leva kvar..

Nu ska ni få höra ~ I somras var jag ner till Småland/Skillingaryd för lite snabbt tv-bus, men jag avslöjade aldrig VAD för något.. nu har reklamen börja sändas och jag kan avslöja att jag och Robin från min säsong, samt Ida från år 2015  var in och tävlade i en pristävling… Jag kunde inte tacka nej när jag fick förfrågan… Farmen ligger mig varmt om hjärtat trotts det var otroligt tufft vissa stunder. Vill ni kika på avsnittet redan nu ligger det uppe på TV4play Torpet Del 11. Men mer om det i nästa inlägg.

Kram på er och njut av Gävles fina stadspark👇🏼IMG_8469IMG_8462IMG_8470IMG_8468IMG_8471IMG_8472

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.