i det enkla bor det vackra

Publicerat

 Idag var jag till Östermalms Tandvårdsklinik för att fresha till tänderna, så himla nöjd med resultatet! Det blev bättre än vad jag hade förvänta mig, och sånt är alltid kul. Ett trevligt leende lyfter ansiktet på något vis, eller hur? Vi använde Brilliantsmile 2x 10 minuter, istället för 3x 10min som man brukar, men det behövdes inte på mig. Behandlingen kostar 2799:- och värt varje litet öre enligt mig. Det gör inte ont och blekningen går snabbt. Personalen är väldigt bra på att förklara och talar om vad de gör under hela behandlingen vilket känns proffsigt och tryggt.
Här är deras Instagram om ni är nyfikna på fler behandlingar.

– Kliniken rekommenderas varmt av mig.
IMG_8242IMG_8246IMG_8236IMG_7908IMG_8230 Detta är i samarbete med Östermalms Tandvårdsklinik.

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “i det enkla bor det vackra

  1. Har du fått ilningar efteråt? Hur länge sitter det vita kvar på dig, dricker du mycket te och kaffe? Frågade min tandläkare igår eftersom jag har tänkt på en hel del och bleka och då sa hon att man kan få ilningar och att det sitter kvar längre om man inte dricker så mycket te och vatten! :)

    1. Hej! Nej jag har inte fått någon ilning alls, tandläkaren på kliniken sa att det eventuellt kan ila under behandlingen och sitta i 1-2 dagar oftast. Men jag måste haft tur, fick aldrig någon ilning alls under behandlingen eller efteråt. Är super nöjd med mitt resultat! 😊 Det ska förhoppningsvis sitta kvar ca fem år 🌟 Jag ångrar inte att jag gjorde det. Lycka till 🐄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.