event – better you

Publicerat

Ärade Torsdag. Det blev en snabbvisit till våran vackra huvudstad för ett spännande Event som väntade! Jag mötte upp Camilla Lööke, från Farmen om ni minns? För att dela kvällen med henne. Better You bjöd på en inspirationskväll med ambassadörerna Jörgen Kruth och Bobby Odunce, samt föreläsning med Sebastian Pisano på tema ‘Naturen vet bäst’.

Kvällens konferencier var Magnus Hedman. Det serverades god och nyttig mat från Matapoteket, rawfood-dessert från Unbakery, och andra godsaker.
Festen hölls på The Park, i Stockholm.. För arrangemang stod Erwik Communication med Alexander Erwik i spetsen.

Många kända ansikten, och inte minst sagt saknade människor. Alltid lika trevligt att gå på Events, oftast är det samma människor som befinner sig där, sådana som kanske har åkt en bit och som man sällan träffar mer än på  Events.  Man lär känna gamla bekantskaper, som nya.


Tusen Tack för en trevlig kväll! 


IMG_5723IMG_5739IMG_5726IMG_5727IMG_5731IMG_5737Härliga Johanna Toftby med vän var på plats! Så trevligt och att ses, på tiden. Vi har försökt fått ihop en träff tidigare, men svårt och lyckas med planeringen när man bor så långt bort.. Hennes Blogg hittar ni här :)IMG_5735IMG_5730IMG_5741IMG_5740IMG_5738Vi gick INTE hungriga där ifrån… 😉IMG_5752IMG_5723

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.