Hösten är kommen och förkylningen lika så..

Publicerat

Godmorgon mina solstrålar ❤️ Gjort en härlig kopp med te med ingefära & honung. Tack för tipsen jag fick av er igår på instagram 🥃🌱 känner mig kryare, förutom hostan som tar död på mig. Antar det är nånting man får stå ut med ett tag, de flesta verkar ha någon slags höstförkylning nu. IMG_5034

För några dagar sedan tog jag en promenard för att lokalisera mig lite i fina Gävle-stad. Det börjar ta sig, jag hittar till de viktigaste ställerna här omkring. Jag har en tålmodig sambo som brukar förhöra mig på kvällarna när vi promenerar våran obligatoriska kvällsrunda(pokemonrunda). Gulligt medtagne på vilket tålamod han har..men nuså, nu börjar jag få kläm på Gävle.

Visst är det fint i höstrusket?IMG_5002IMG_4892

Kram & trevlig helg 😙

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “Hösten är kommen och förkylningen lika så..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.