Sen kväll, tidig morgon

Publicerat

– Nu sitter jag äntligen på Arlanda och väntar på flyget som ska ta mig till Stavanger återigen en sista gång. Tror jag har sagt ”sista gången” de tre senaste gångerna jag har åkt 😂 Saknar min prins alldeles för mycket för att bara sitta hemma och vänta på att tiden ska gå, om jag endå är ledig.

Igårkväll var jag och Camilla på Stureplan och firade Rapunzels 10-årsjubeum! Ett mycket trevligt och välordnat event. Påminner mig själv om att jag gillar livet lite extra ibland.. gillar kontrasterna som jag får uppleva. I förrgår högg jag ved, plocka svamp och skördade potatis… och nästa dag åker klackarna på de bjuds på champagne.

Jag kan heller inte ta ställning till någon av sidorna, jag gillar båda! Skulle få tuppjuck av att bara vara i skogen, eller ännu mer panik av att bara gå på events och fina restauranger varje dag.. Nej, måste säga att jag trivs med upplägget jag har idag.

Om bara tre veckor väntar en ny utmaning i en annan stad..ska berätta mer om det i nästa inlägg, nu måste jag kliva på flyget…. kram på erIMG_2587IMG_2586IMG_2599IMG_2601IMG_2580
IMG_2591

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.