Ingevallsbo Turridning & Ridskola

Publicerat

Dagarna springer iväg och som alltid försöker jag vara så effektiv som möjligt. Markus ska tillbaka till Norge i några veckor, sedan är han hemma i Sverige ”För alltid”. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge, har väntat klart! 😉 Vi har verkligen hittat på saker hela tiden… så himla skönt att dela vardagen ihop med någon man älskar, någon man har kul med fast man har tråkigt.

Idag har min bättre hälft träningsvärk i rumpa och lår…..med all rätt! Igår anlände vi till en mysig anläggning med lösspringande höns, en kelig katt och en flock med lugna islandshästar. Vi möttes av ett varmt välkomnande. Gården var väldigt välorganiserad och mysig.. Vet ni vad jag har släpat med honom på? 😅  En 8h ridtur hos Ingevallsbo turridning & ridskola. Tänkte att Markus måste få uppleva den andra livsstilen jag har, på hästryggen. Ganska saftigt med en heldagstur på en gång..men jag är ju lite så, allt eller inget. Bortsett från träningsvärken så fick han ju verkligen uppleva känslan, att galoppera så fort att tårarna sprutar, lära sig att hitta rytmen i traven och känna på hur det är att tölta med en islandshäst. Vilken power dem besitter, så kul!

Jag vill säga ett stort TACK till Yrsa som höll i turen, ditt lugn och pedagogiska sett att lära ut, att få en man som är livrädd för hästar till att fatta galoppfattning efter galoppfattning i skogen utan att blinka. Då har man verkligen lyckats! Ser såå mycket fram emot att komma tillbaka till er.. planerar redan nästa tur, dock med tjejkompisarna 😅
Så till alla er som har funderat på en ridtur, födelsedagspresent eller varför inte möhippa.. ta vägen förbi Avesta och testa på värdens roligaste grej! Ett minne för livet.

IMG_0308IMG_0311IMG_0613IMG_0359IMG_0623IMG_0619IMG_0622IMG_0620IMG_0627IMG_0325

 

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.