Sista semesterdagarna…

Publicerat

HEJ PÅ ER SNYGGINGAR!!

Semesterdagarna börjar lida mot sitt slut och jag försöker njuta av varje stund som är kvar. Dagarna har varit intensiva och roliga, mestadels har den spenderats ihop med min bättre hälft i Ockelboskogarna.. Mycket mys med familjen(min nya familj, den jag fick på köpet💕) och massa annat härligt som minigolf, grillkvällar, Furuvik och fiske.. Dessvärre slutade dagen med ett besök På sjukan, 39graders feber och halsfluss för båda oss…men vad gör det när man har världens bästa sällskap? 🙌🏼

Imorgon packar jag väskan för ett besök i Falun.. Har fått några biljetter till P-Floyds spelning. Ris eller Ros återstår att se, enligt ryktersävgar ska de vara riktigt bra 😏🎸Nu måste jag sussa..klockan springer iväg snabbare än vad jag hinner med..stor kram på er, vi hörs snart igen 💛
IMG_9582IMG_9585IMG_9587IMG_9584IMG_9424IMG_9435IMG_9586 Om jag fick leva om mitt liv skulle jag hittat dig tidigare..så jag kan älska dig längre..😚

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.