Hej på er mina godingar!

Publicerat

Har precis slängt på en ansiktsmask och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Håller på att packa resväskan för ytterligare ett äventyr. Man får passa på innan semestern är slut. Imorgon åker jag till Gävle för att ”hämta hem” min bättre hälft.. Den som väntar på något gott har väntat klart nu 🙊 Vi åker direkt till hans familj i Ockelbo för massa mys och festligheter i några dagar, prinsarna finns bara i Ockelbo säger mormor..så då är det väl så då, de äldre har ju erfarenhet så det gäller att lyssna på dem😉

För övrigt har jag hunnit med galet mycket denhär veckan.. min lilla vita har rullat över 100mil, skulle nog kunna säga att jag kan köra henne i sömnen. 💨 Bollnäs – Vansbro – Västerås – Stockholm – Uppsälje – Falun – Västerås – Strömsholm – Gävle. Men vad gör det? Förutom att det drar bensin då,miljö osv..säger som de sas 2015, YOLO !

PUSS PÅ ER, vi hörs snart igen ❤IMG_8309

Kommentera via Facebook

One thought on “Hej på er mina godingar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.