Sola flyplass stangeland

Publicerat

Då sitter jag på gaten och väntar på att kliva på planet.. alltid lika sorgligt att lämna någon man tycker om. Försöker oftast tänka att allt har sin charm, vi får ju sakna.. tror det kan vara nyttigt också, man lär sig uppskatta det man har och stunderna som ges 🤗

Slänger in lite bilder från gårdagen. Vi packade med oss godis och gick upp till Dalsnuten. En sevärdighet om du har vägarna förbi Stavanger, kan varmt rekommenderas..

Resterande kväll bestod av matlagning, chips, film, mys och gym.. typiskt en ”lina/markus-kväll” äta, träna, äta.. Aja, det ser ju bra ut när vi checkar in på gymmet.. dessvärre åker alltid godisskålen fram efter😉

Kram sålänge

IMG_1912IMG_1985IMG_1977IMG_1986IMG_1983

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “Sola flyplass stangeland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.