Morgontraning ar A och O.

Publicerat

God morgon!


Jag var uppe jatte tidigt for att hinna med en extra lång promenad. Kørde sedan 30min styrka mage,rumpa,ben och skyndade mig sedan till jobbet. Det spelar ingen roll om man måste gå upp 4-5 på morgonen for att hinna men traning. Morgontraningen ar A och O i mitt liv. Det får mig att orka jobba och kanna mig nojd med mig sjalv. Det får mig aven att orka ha en social krets kvallstid:-)


Nu måste jag tillbaka till det ”viktiga” men ville bara saga hej.


Kram

Kommentera via Facebook

One thought on “Morgontraning ar A och O.

  1. Du är väldigt duktig! Antar att man vänjer sig att leva så efter ett tag, men det är nog svårt i början.

    Fråga: När går du o lägger dig om du går upp så tidigt för att träna?
    Jag börjar jobba kl 8 och känner mig väldigt omotiverad att träna så tidigt då jag lägger mig sent på kvällarna.
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *