LPG Behandling 3/10

Publicerat

LPG – reducera celluliter, ta bort fettdepåer, reducera slapp hud, strama, släta och ge spänstigare hud. Helt naturlig, icke-kirurgisk, djupgående, mekanisk bindvävsmassage hos Patrizia på Pi42 i Malmö!

Tänkte berätta mer om hur det går till och känns nu när jag gjort det ett par gånger. Kort sagt: Man har på sig en kroppsstrumpa och det känns som om att man blir dammsugad haha! Det gör inte ont överlag. På vissa ställen där bindväven är hård kan det kännas lite obehagligt, men meningen är ju att den ska bli mjuk 😉 Det tar ungefär 30 minuter och känns superskönt i kroppen när man är klar, precis som med vanlig massage! Nästa vecka har jag 4 behandlingar till :)

IMG_5064 IMG_5098 IMG_5085

Kommentera via Facebook

One thought on “LPG Behandling 3/10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *