Vägen till en perfekt hy!

Publicerat

Titta på den här huden! Jag är överraskad själv varje gång jag ser mig i spegeln, det är nästan synd att lägga smink på huden.

Pi42 Unapologetic Beautycare. Det är det absolut bästa stället att ta sig till om man vill ta hand om sitt yttre – inifrån och ut! Patrizia arbetar med sin trollstav på mina ärr från piercingar – Som knappt ens syns längre!! På mina bristningar som bleker för varje behandling, porerna är nästan osynliga och det finns inga rynkor i sikte. Inte nu och inte på en lång tid framöver!

Den här lasern går in på djupet och gör så att huden förnyar sig själv inifrån till och med månader efter behandlingen till skillnad från andra behandlingar som bara går på ytan som ansiktsbehandling och peeling! Med Fraktionell laser får du permanenta resultat – den minimerar porer, rynkor, ärr & bristningar. Som att huden blir ”air brushed” fast på riktigt! Man ser direkt efter behandlingen att huden är slätare! Dessutom har Patrizia sitt egna trick för ett ögonbrynslyft som märks av direkt 😉  Man blir ganska röd precis efter behandlingen i början. Nu har jag varit på min 6te behandling och jag blev inte röd överhuvudtaget!

På fredag hälsar jag på Pi42 igen här i Malmö för fillers. Jag bara vet hur bra det kommer att bli. Det är nog vad jag gillar med Pi42 bäst. Att man är i trygga händer hos någon med erfarenhet, en släng talang och som vet vad de gör!

Det viktigaste med skönhetsingrepp stora som små är att man är i rätt händer. Precis som det kan göras underverk kan det bli katastrof. Det är inte maskiner, medel eller sprutorna som jobbar utan händerna som håller i dem. Gå till någon som är känd för att vara top of the top. Det gör jag!

Ses på fredag! #Pi42UnapologeticBeautycare

//

Oh Pi42 Unapologetic Beauty Care. Is there anything you can not handle? It is the absolute best place to go to if you want to take care of your appearance – inside and out! Patrizia is already working with hrs wand on my scars from piercings –  barely even visible anymore !! On my stretch marks that bleaches for each treatment, the pores are almost invisible and there are no wrinkles in sight. Not now and not in a long time!

The main thing with beauty interventions large and small is that you are in the right hands. Just as there can be wonders  there can be a catastrophes. It is not machines or syringes working but the hands holding them. Go to someone who is known to be top of the top. I do!
Seen you Friday! # Pi42UnapologeticBeautycare

 

maxfactor hud

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *