How to get lashes to stay curled all day:

Publicerat

Hur får jag ögonfransarna att hålla sig böjda en hel dag?
Visst är det så att fransarna ser super fly ut när man sminkat sig hemma.. men sedan under dagen så händer något. För att fransarna ska öppna upp ögonen är en fransböjare super. Men det lilla nypet i stråna håller inte för evigt med en tung mascara. Här kommer tipset! Använd en vattenfast mascara. Jag har en vattenfast mascara i samma sort som min vanliga mascara. Den ger superbra med volym och ni hittar den här. En vattenfast mascara har en lättare formula och är alltså inte lika tunga på fransarna.

//

How do I get the lashes to stay curled all day?
Lashes looking super fly at home .. but then during the day something changes. Big flirty lashes opens up the eye. Especially when you use a lash curler. But that little nip with the lash curler won’t last forever with a heavy mascara.

So here comes my tip! Use a waterproof mascara. I have a waterproof mascara in the same brand & type as my regular mascara. It’s truly the best and you‘ll find it here. A waterproof mascara has a lighter formula and is not as heavy on the lashes as the regular one!

Lashes

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *