När vi klev in i Paradise Hotel 2015!

Publicerat

Vilket år det har varit! Så många spelningar framför en slutsåld publik bredvid en av mina största förebilder. Är det något jag är så är det privilegierad. Nu i december inför finalveckan i Paradise Hotel 2015 gick vi in i huset och hade en spelning för deltagarna. Avsnittet kan ni se på tv3 play!

När jag var yngre älskade jag att sjunga men jag skakade av bara tanken att göra de framför folk. Jag ville synas, vara i centrum, på Tv – överallt samtidigt som jag mådde illa av bara tanken att prata inför folk. Nu får jag göra all det där jag drömde om och jag vågar tro på något ännu större. Jag har helt tappat min scenskräck, jag älskar att stå på scenen och jag får abstinens om det går en dag extra mellan giggen. Om jag bara hade kunnat berätta detta för mitt 12åriga jag alltså!

husaren2 husaren3

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *