ease4

Tandblekning hemma!

Publicerat

Snart är det nyår! Eller snart jul, men jag längtar mest efter nyårsafton! Jag har förberett mig på lite olika vis. Det blir Gatsby/20-tal tema på nyårsfesten jag har handlat fjädrar, pärlor och läppennor i mörk blodröd. Kyssvänliga läppar är ganska viktigt inför kvällen.. men vet ni vad som lyser upp bäst? Leendet! Och jag tänker ha ett skinande vitt!

Idag blir det tandblekning hemma. Min tandblekning är ifrån easewhite.se. I förpackningen får man en tub med blekning och två bettskenor. Bettskenorna är ganska stora men de sänker man ner i väldigt varmt vatten för att sen forma längs tandraden. De blir inte supertighta men det gör inget, de sitter bra på plats ändå :) 
När bettskenorna är redo lägger man en sträng av blekningen längs de tänder i skenan man vill bleka. Jag la blekningen kring de 8 främsta tänderna – de andra syns ju ändå inte! Sätt skenorna på plats i munnen och vänta 30 minuter.
Jag gjorde det två gånger. Jobbigaste var nog att krämen smakade så gott att det var svårt att hålla tungan ur vägen haha!

Ange ”ellinor20″ i kassan för att få 20% rabatt, gäller till 30-12-2015! 😉

ease ease1 ease2 ease3 ease4

 

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *