THE DEMON LOOK

Publicerat

På kanalen finns alla möjliga olika looks. Vi har kört väldigt hårt på vår nya folie-teknik. Det finns så mycket man kan göra och så mycket man kan bygga. Senast var Yoda!! Här hittar ni den tutorialen. Tänkte att det var dags för lite läskig makeup man inte behöver specialprodukter för! Här får ni en sneak peak på nästa video som kommer upp. Perfekt demon look för maskerad-festen & du är fortfarande kyssbar. Jag kände mig hella hot iaf – även utan ögonbryn!

/On the channel there are all sorts of different looks. We have been doing alot with our new tin foil technique. There is so much you can do with it and so much you can build. Our latest, Yoda from Star Wars!! Here you will find the tutorial. Figured it was time for some scary makeup you do not need special products for! Here you get a sneak peak at the next makeup coming up. Perfect demon look for the masquerade and you still look hot. I felt hella hot anyway – even without eyebrows!

demon1jpg demon2

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *