24 HAPPY DAYS

Publicerat

Mamma väckte mig 1 december tidigt på morgonen med den här kalendern fron The Bodu Shop! Helt underbart, nu får jag en skönhetsprodukt varje morgon ända fram till jul. Har ni jul-feeling än? På måndag lyger jag till Dublin och stannar till fredag. Det blir sfx makeup worokshop tillsammans med duktiga makeupartister var av en finalist från programmet Face off. Superhäftigt! Min första jul blir lördagen efter att jag kommit hem. Med skilda föräldrar får man dubbelt upp 😉

/Mami woke me up dec 1 with this BIG christmas calendar. Every day I get a beauty product. Could mornings be any better? In the middle pic you’ll se what I have gotten so far. Got christmas feelings yet? I’m still waiting for mine. On monday I’m flying to Dublin for a SFX Makeup workshop and will be back home friday. Satur day is my first christmas this year. My parents are divorced so I get dubble up 😉

24days 24days1 24days2

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *