Professional Makeup – creme foundation

Publicerat

Jag har fått lite ny makeup från Färg! Det är fetbaser (creme foundation) i olika toner. Alltså inte för privat bruk då meningen är att man ska använda dessa för att blanda till sig rätt färg. Alla har vi olika undertoner i huden så det är nästan omöjligt att ha med sig foundations som passar alla. Som makeupartist får man alltid mixa och blanda för att få till rätt ton!

/ New makeup! Creme foundation from Färg (Swedish brand). They are for profesional use only. The creme foundation comes in different tones and are meant to be mixed to get the rigt skintone for the model. Hven’t used these before so I’m super excited!

färg1 färg2 färg3 färg4 färg5

 

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *