Fettfrysning insida lår!

Publicerat

Tillbaka på salongen hos Cool Shape-maskinens iskalla sugkoppar. Dags för fettfrysning igen! Jag fick ju så himla bra resultat efter att jag behandlat kärlekshandtagen och tappat 6 cm. Jag är en sån som måste prova! Nu blev det låren. Vi försökte på magen först men jag är too skinny säger maskinen så det gick inte. Men på innerlåren fanns det fett att ta av!

Det kändes mer när låren behandlades än mina kärlekshandtag Det var inte så att det gjorde direkt ont men det var lite obehagligt. Men efter 20 min vande jag mig nog. Nu har jag 3 behandlingar kvar att göra. Kärlekshandtagen har fått två och låren en. Förmodligen blir det mer Love handles eftersom magen inte var bullig nog, kanske låren igen om resultatet blir bra annars kanske jag får ge bort till mamsen 😉  Vi får se vad jag gör med de sista!

Vad hade ni behandlat och ni som har, vad behandlade ni & vad fick ni för resultat?

//

Back to the Cool Shape-machine! Time for some more fat freezing! I got amazing results after I treated my love handles and lost 5 cmToday I did inner thighs. We tried the belly first, but I’m too skinny said the machine it didn’t stick to my body. But on the inner thighs, wohoo! It did not hurt but it was a bit uncomfortable. But after 20 minutes I got used to it. Now I have three treatments left to do. Love handles 1 time and thighs 2 more times.

Have you tried this? Tell me!

lår lår1 lår2

 

Kommentera via Facebook

3 thoughts on “Fettfrysning insida lår!

  1. Själv gjorde jag kärlekshandtagen & utsida lår i torsdags! Så resultaten är ännu inte på gång :) sen ska jag göra insida lår om en månad. Kanske magen om jag har mycket fett kvar där om en månad efter träning, annars gör jag ett annat område

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *