Detta händer under täcket hos mig!

Publicerat

Här ligger jag och har det bra! Vad händer här under mitt täcke undrar n? Gissa? 😉 Jag multitaskar egentligen faktiskt. Jag mördar fettceller samtidigt som jag bloggar. Är inne i en av Trelleborgs Hårkliniks behandlingsrum på en till behandling med Cool Shape fettfrysning. Men idag behandlar jag inte kärlekshandtagen – Det gör jag igen om 3 veckor. Kan du gissa vad den här skinny bitchen behandlar?

//

Here I am having a good time! Whats happening here you wonder? Guess? 😉 Iam multitasking really. I’m killing fat cells, while blogging. At Trelleborg’s Hårkliniks doing a treatment with Cool Shape fat freezing. But today it’s not love handles – doing that in 3 weeks.

Can you guess what this skinny bitch is treating?

under under1

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “Detta händer under täcket hos mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *