Oh no she didn’t

Publicerat

Förberedelser inför kvällens spelning! Vi väntar oss slutsåld arena här i Oulo. #Hatersgonnahate
Hur gör ni på hotell? Jag packar upp hela badrummet så fort jag kommer in om jag så ska bo där en natt eller två veckor. Jag vill komma in på kvällen och vakna på morgonen med alla produkter precis där de ska stå. Bor ni i resväska eller gillar ni också att packa upp? Jag behöver nog de där två stackars sekunderna av ordning i mitt hektiska liv. Vår obligatoriska Sallad-före-scen är uppäten och det är time to put stage face on! Günther & The Sunshine Girl är redo!

//

Preparations for tonight’s gig! We expect a sold out arena here in Oulo. #Hatersgonnahate
How do you do when living in hotels? I pack up the entire bathroom everytime! If I’m staying there one night or two weeks. I want to come ”home” in the evening and wake up in the morning with all products right where they should be. Do you live in the suitcase or like do you also unpack everything like me? I need those two seconds of order in my hectic life. Our Saladbeforescene is eaten and it is time to put the stage face on! Gunther & The Sunshine Girl is ready!

night1 night2 night3

 

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *