Thinspo

Publicerat

Vad är er favoritfrukost? Frukosten är ju trots allt det viktigaste målet på dagen! Vad man hört. Jag planerar mina mål under dagen så att jag äter mindre och mindre. Käkar en ordentlig frukost och sedan kanske en sallad till lunch och bara något lätt på kvällen. Om jag inte ska träna tex ben då behövs lite extra energi!
Min favoritfrukost är en stor kopp grönt citrus te & tre eller fyra äg stekta i kokosolja på naturella riskakor. Mums! Under hela dagen dricker jag sen kanske 4 – 5 koppar grönt te till. I’m the green tea monster.

//

What is your favorite breakfast? The breakfast is after all the most important meal of the day! What I’ve heard. I plan my meal for the day so that I eat less and less with every meal. Proper breakfast and then maybe a salad for lunch, and just something light in the evening. But more when I’m working out, then you need a little extra energy!
My favorite breakfast is a big cup of green tea and three fried eggs in coconut oil on plain ricecookies. Yum! Throughout the day I drink maybe 4-5 cups of green tea. I’m the green tea monster.

ben1

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *