Golden Collagen

Publicerat

Här sitter jag med en rolig ansiktsmask i fejset! Jag har skaffat mig en hel hög med Kollagen Guldmasker! Kollagen är något vi alla har och behöver i kroppen men mängden minskar med åren och lite extra håller huden tillsynes ung längre! Lite sådär snabbt sammanfattat. Haha. Kollagen kan förbättra hudens struktur och reducera rynkor osv. Man ska börja i tid för efter 25 år börjar hudens åldrande. Tidigare än man tror och jag tänker inte vara sen på bollen 😉

Maskerna ska jag slänga på en gång i veckan. Men som ni kanske ser längre ner i inläggen är det laserbehandlingarna hos Patrizia på Pi42 som jag förlitar min huds ungdom på!

Efter att jag tog av masken som från början var ca 3 mm tjock så hade den på något magiskt vis blivit 1 mm tjock. Huden har ju helt klart sugit åt sig. Min hud var helt slät när masken kom av. Som att den hade rest sig nästan – för mina små ärr i pannan som normalt vis är lite insjunkna var nästan helt släta med resten av huden. Inga rynkor haha! Vi får se hur länge det håller i sig.

Supertips för ung hy längre: Glöm inte ert solskydd!

//

New mask! I have bought a whole bunch of Collagen Gold Masks! Collagen is something we all have and need in the body but the amount decreases over the years and some extra keeps skin young! quickly summarized. Haha. Collagen can improve skin texture and reduce wrinkles and so on.

After I took off the mask which was initially about 3 mm thick, it had magically become 1 mm thick. Skin’ve clearly absorbed something. My skin was completely smooth when the mask came off. No wrinkles haha! We’ll see how long that lasts.

Super Tips for young skin longer: Do not forget your sunscreen!

guldmask guldmask1 guldmask2

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *