Fettfrysning: Resultat

Publicerat

Jag har gjort min andra fettfrysning på Trelleborgs Hårklinik igår! Nu har jag hållit på resultaten länge nog och måste bara skrika ut det! Jag har tappat 5 cm om magen utan att lyfta ett finger! Jag har alltså behandlat kärlekshandtagen 1 gång och efter 6 veckor gått från 84cm till 79cm om magen. Helt awesome så ni kan tro att jag var taggad inför denna behandlingen. Trelleborg Hårklinik använder en fettfrysningsmaskin som går ner på -11 C. Det ska bli så så spännande att se resultaten efter denna behandlingen och faktiskt är jag inne på att jag ska köpa 3 behandlingar till och fortsätta på låren när magen fått sitt!

//

I did my second fat freezing at Trelleborg Hårklinik yesterday! Now, I have kept the results long enough and I just want to shout it out! I have lost 5 cm of the stomach without lifting a finger! So I have treated the love handles 1 time and after 6 weeks gone from 84cm to 79cm around the stomach. Totally awesome . Trelleborg Hårklinik use a fat-freezing machine that goes down to – 11 C. I’ll buy 3 treatments to continue on the thighs when the stomach is all done!

frysning frysning1

Kommentera via Facebook

One thought on “Fettfrysning: Resultat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *