Jag provar Bio-Oil!

Publicerat

Idag köpte jag hem Bio-Oil. Jag har sett lite reklam för oljan och varit sugen men bara inte orkat. Sen har jag sett väldigt många rekommendera oljan på facebook. Billig var den tydligen så jag tänkte att det var värt att prova!

Specifik hudvård för ärr & bristningar var det som fick mig att köpa! Olja vet jag är bra och skönt att smörja in huden med. Den här innehåller något speciellt som ska vara så där extra extra bra. Om det fungerar vet jag inte eftersom jag nyss börjat använda den men jag tänkte ge mitt första intryck!

Oljan kommer i två storlekar, 60ml & 125ml. Jag köpte 60ml för 109kr på apoteket. Man behöver väldigt lite då oljan räcker långt. Den är tunn och torkar in relativt snabbt. Just nu smörjer jag in mig morgon och kväll efter rengöring. Oljan luktar inte så mycket.. lite mormor kanske. Den luktar ungefär som rosor men det är inte en lukt som stannar kvar!

Har du provat oljan? Berätta gärna vad du tyckte!

//

Just bought Bio-Oil. I have seen some advertising for the oil and have been eager to try it. Then I have seen very many recommend oil on facebook so I figured it was worth a try!

Specific skin care for scars and stretch marks

The Oil comes in two sizes, 60ml and 125ml. I bought 60ml for 109 sek at the pharmacy. You need very little so the oil goes a long way. It is thin and dries out relatively quickly. The oil does not smell so much .. grandmother maybe haha. It smells like roses but it’s not a smell that stays!

Have you tried Bio-oil?

bio bio2

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *