Bootyboosting workout

Publicerat

* Igår hängde sig min dator så jag gick till gymmet istället. Veckans produkt kommer därför upp senare idag istället!

Nu ska jag tipsa om en grym övning för rumpan. Du behöver dig själv en bänk och eventuella vikter att hålla i. Du ska göra stående utfallssteg fast med bakre foten på bänken likt bilden. Du kommer känna direkt hur den biter i rumpan så mycket mer än vanliga utfallssteg. Gå från stående till sittande. Jag brukar köra 12 – 20 rep x 3! Hoppas den funkar lika bra för dig som för mig. Nu sticker jag iväg på jobb ett par timmar. Ses!

//

Booty workout tip for you! You need a bench and weights to hold. You‘re doing standing lunges with the back foot on the bench, like the picture. Go from standing to sitting. I usually run 12-20 rope x 3! Hope it works just as well for you as for me. See you!

booster booster1

Kommentera via Facebook

One thought on “Bootyboosting workout

  1. Man får vad man betalar för sägs det ju. O att klaga på att 800 spänn är dyrt? Jag vet många som tar högre priser.
    Hursomhelst, håller med dig. Rent kränkande att sitta och säga att ditt arbete är för dyrt. De flesta som vill bli professionellt sminkade av en utbildad makeupartist betalar självklart för det. För det är ofta något man gör ganska sällan och oftast inför någon stor fest/bal/bröllop eller liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *