Motverka fett, finnar och rynkor i ansiktet!

Publicerat

Är det inte dags för ett skönhetstips till? Jo det tycker jag! Som jag berättat tidigare så spenderar jag lediga kvällar med att scanna hela internet efter nya skönhetstips jag aldrig hört om att dela med mig av till er. Senast berättade jag om tre spännande huskurer från världen över – kvinnors hemligheter för ungdomlig och vacker hy, de hittar ni här. Här får ni tips på hur ni blir av med påsar under ögonen med en sak de flesta har i kylen!

Nu kommer ett nytt tips som jag tänker anamma. Ett tips på hur du motverkar fettig hy, finnar och rynkor med något så enkelt som en iskub. Tydligen ska en iskub mot huden var kväll kunna hålla huden rynkfri, finnfri och fettfri. Man ska alltså varje kväll ta en iskub och föra runt den i ansiktet tills den smält bort. Jag är för att prova allt, speciellt roliga lätta huskurer- de brukar ju faktiskt vara de bästa! Jag har nog aldrig haft så mycket användning för ismaskinen inbyggd i vår kyl.

Sen måste jag lägga till en grej. Notera hur underbart fin och porlös min hud är. Helt osminkad och oredigerad. Allt är Patrizia på Pi42 förtjänst med de behandlingarna av fraktionerad laser hon gör på mig.

//

Time for a beauty tip! As I told you earlier I spend free evenings to scan the entire Internet for new beauty tips I never heard of to share with you. Last I talked about three exciting home remedies from around the world – women’s secrets for youthful and beautiful skin.

A tip on how to counteract oily skin, pimples and wrinkles with something as simple as an ice cube. Apparently, an ice cube to the skin every evening to keep skin wrinkle-free, pimple free and oil free. Use it untill it melts away! I have never had this much use for the ice maker built into our fridge.

iskub iskub1

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “Motverka fett, finnar och rynkor i ansiktet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *