Bye bye baggy eyes!

Publicerat

Jag har lärt mig ett nytt skönhetstips och jag kan som vanligt inte hålla mig från att berätta om det för er! Detta är ett tips mot påsar under ögonen. Alltså inte mörka ringar utan ni vet den här puffigheten man kan få av bl.a. annat för litet vattenintag eller dåligt med sömn. Jag ska iväg på laserbehandling idag hos Patrizia på Pi42. Vilken skönhetsdag det här blir för mig alltså! Plockade och färgade bryn – påsbehandling och laserbehandling för ansiktet, bristningar och lite ärr här och var.

Kom till saken Ellinor – I will. Potatis! Rå potatis är hemligheten. Man ska skära upp rå potatis i två skivor att lägga på påsarna. Låta dessa vara där i 10 min och sedan ska påsarna vara borta. Varför? På något sätt ska stärkelsen eller något åt det hållet dra åt sig överskottsvätskan och dämpa påsarna. Så länge det fungerar säger jag! Nu känner jag efter att huden är väldigt åtstramad, något hände! Här är min hud helt osminkad, mina fräknar börjar titta fram nu. Om en månad är jag Pippi Långstrump!

//

I have learned a new beauty tip and I cant, as usual, keep me from telling you about it! This is a tip for bags under the eyes. Not dark circles, but you know this puffyness one can get due to poor water intake or too little sleep.

Potatoes! Raw potato is the secret. You cut up raw potato into two pieces to put under your eyes. Let them sit for 10 minutes and then the bags will be gone. Why? As long as it works, I say! I feel the skin is very tight, so something happened!

potatis

Kommentera via Facebook

7 thoughts on “Bye bye baggy eyes!

    1. Jag har det väldigt sällan jag med! Jag får nog mer mörka ringar faktiskt. Men det händer att jag är lite svullen i ansiktet och under ögonen när jag precis har vaknat eller gått upp så där extra tidigt. Och då kan detta vara ett supertips! Man blev rejält tight i huden. Kanske världens grej sen när man får lite skrattrynkor om några år!

  1. Hej. Äntligen någon som bloggar om detta. Har nästan provat allt för att fä bort mina påsar. Aldrig haft innan men förra sommaren kom det… provat dyra krämer osv. Men ska testa detta och hoppas de försvinner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *