Skönhetstips för en perfekt hy!

Publicerat

När jag har kvällar hemma då jag råkar vara ledig ägnar jag faktiskt all den tiden till att söka efter nya skönhetstips, sminktips, hårtips och sminkideér till vår Youtube kanal. Igår hittade jag tre tips på hur kvinnor lite längre bort i världen håller sin hy i perfekt tips. Huskurer är så himla spännande tycker jag! Och ofta är huskurer faktiskt de bästa tipsen. Så här kommer de tre bästa eller mest intressanta jag hittat!

Kina: Ung hy
Kinesiska kvinnors hemlighet sägs vara att tvätta ansiktet med risvatten.
– Ris innehåller antioxidanter som förhindrar att huden åldras i förtid. Testa genom att blötlägga kinesiskt ris i 20 minuter, doppa en tvättlapp i vattnet och låt den täcka ansiktet i tio minuter.

Costa Rica: Perfekt hy
Här gör kvinnor sitt eget ansiktsvatten med lika delar vatten och apelsinjuice. Det sägs krympa porerna.
Låt det sitta i fem minuter och skölj sedan!

Japan: Lysande hy
Att ta ett bad med risbrännvinet Sake sägs hjälpa japanskorna att ge huden på kroppen lyster och liv. Blanda tre till fyra glas i ditt badvatten. Saken exfolierar och har blekande effekt på hudfläckar.

//

When I have a free night, I spend virtually all that time to search for new Beauty Tips, Makeup Tips, Hair Tip and makeup ideas for our Youtube channel. Yesterday I found three tips on how women abroad keeps their skin looking flawless. Home remedies are so exciting! And often home remedies actually are the best tips. So here are the three best or most interesting ones I found!

China: Young Skin
Chinese women washes their faces with rice water.
– Rice contains antioxidants that prevent premature skin aging. Soak Chinese rice for 20 minutes, dip a washcloth in the water and let it cover the face for ten minutes.

Costa Rica: Perfect Skin
Women their own facial toner with equal parts water and orange juice. It is said to shrink pores.
Let it sit for five minutes and then rinse!

Japan: Skin luster
To take a bath with rice wine Sake is said to give the skin luster and life. Mix three to four glasses in your bathing water. Exfoliating and bleaching effect on the skin blemishes.

ben ben1

Kommentera via Facebook

3 thoughts on “Skönhetstips för en perfekt hy!

    1. Har du provat olivolja? Det är min huds bästa vän. Smörj in den som bodylotion . ja vanlig olivolja du har i maten- eller som in shower bodylotion om du vill slippa vänta på den när den torkar in. Skrubba dig i dusch med handskar och olivolja, skölj sedan. Lovar att du kommer få världens finaste hud!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *