DIY: Anti cellulite scrub

Publicerat

Du hörde rätt. En skrubb som motverkar celluliter. Celluliter olikt bristningar är faktiskt något man kan göra av med. Celluliter är fett som samlat sig ojämnt. För att bli av med celluliterna måste man träna och bränna fett. För att då underlätta för fettsamlingarna att släta ut sig kan man massera problemområdena direkt efter träning. Att öka blodcirkulationen snabbar på processen så mycket!

Nu ska jag tipsa om en superskrubb som motverkar celluliter och ökar blodcirkulationen det där lilla extra. Koffein is the stuff. Du behöver:

1 dl kaffebönor (dessa ska malas till strösocker size)
1,5 dl Kokosfett
0,5 dl ströstocker
1 Lufttät burk/skål att ha din färdiga skrubb i

Smält kokosfettet i micron så att det blir rinnigt. Häll i malda kaffebönor och socker. Blanda med en gaffel så att kaffet och sockret blir jämt fördelat i kokosfettet. När du är klar ställer du burken i kylen och låter det stelna! Redo att användas!
Skrubba & massera alla problemområden väl och låt sedan skrubben sitta kvar i 15 min. Gör detta 1 – 2 gånger i veckan eller varje gång du duschar –som jag gör!

Måste säga att doften av denna skrubb är to die for. Kokos blandat med nymalt kaffe. Jag gillar inte ens kaffe men denna doften alltså. Tror det är mixen som ger det lilla Det.

//

You heard me. A scrub that counteracts cellulite. Cellulite is fat that is accumulated unevenly. To get rid of cellulite have to train and burn fat. Massage the fat collections to smooth them out immediately after exercise. Increasing the blood circulation speeds up the process so much!

Now I suggest a super scrub anti cellulite and increases blood circulation that little extra. Caffeine is the stuff. You need:

1 dl coffee beans (they should be ground into powdered sugar size)
1.5 dl Coconut fat
0.5 dl sugar
1 airtight jar / bowl to put your finished scrub in

Microwave the coconut fat till its liquid. Pour down ground coffee beans and sugar. Mix with a fork so the coffee and the sugar is evenly distributed in coconut fat. When you finish, set the jar in the fridge and let it solidify! Ready to use!
Scrub & massage all the problem areas well and then let the scrub sit still for 15 minutes. Do this 1-2 times a week or every time you shower -As I do!

Must say that the aroma of this scrub is to die for. Coconut mixed with freshly ground coffee!

DSC00836 DSC00840 DSC00842 DSC00862

Kommentera via Facebook

4 thoughts on “DIY: Anti cellulite scrub

    1. Det är koffeinet som är det man vill åt! Skulle nog vilja påstå att färdigmalt funkar lika bra. Men det är nog för malt för att skrubbas med. Rekommenderar att du tillsätter mer strösocker i så fall så att det river bra! :)

    1. Det håller länge! Min burk har räckt till 3 gånger, räcker säkert till kanske 7 till. Skulle absolut inte tro att den skulle hinna härskna om du använder vid varje dusch. Det är som sagt bara kokosfett, kaffe och socker. Kokosfett håller i nästan all evighet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *