Tips för lent ansikte i vinter!

Publicerat

Torr hy? Vintern suger när det kommer till att hålla huden fräsch och mjuk. Eller det brukade vara så iallafall. Jag har inga problem längre. Why? Jag har börjat med Olivolja!

Jag använder olivolja som både rengöring och ansiktskräm. Bara på med olja på en pad och rengör sedan huden. Inget vatten behövs! Resterna av oljan låter jag vara kvar under natten och när jag vaknar är mitt ansikte lent som en barnrumpa. You should try it. Olivolja är organiskt och perfekt för huden. Funkar bra som in shower bodylotion också! Det är lite jobbigt att bära runt på en stor flaska olivolja så därför har jag fyllt upp en tom flaska. Miniflaskor som denna hittar ni på bl.a. Åhlens. Finns lite överallt!

Så ja, vad väntar du på liksom. Jag är kär.

//

Dry skin? Winter sucks when it comes to keeping the skin fresh and soft. Or it used to, anyway. I have no problems anymore. Why? I have started using olive oil!

I use olive oil as both cleansing and facial cream.Put oil on a cotton pad, then clean the skin. No water needed! The remains of the oil I leave for the night and when I wake up my face is smooth as a baby butt. You should try it. Olive oil is organic and great for the skin. Works great as in shower body lotion too!

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *