Bröstoperationen !

Publicerat

Nu landade jag hemma i Yttermalung igen. Varit i Mora sen i onsdags. Tvn framför sängen där lockade mycket.  Ska berätta allt om mina nya flickor. Pratar såklart om bröstoperationen jag gjorde i tisdags.
12.30 fick jag tid för att infinna mig på kliniken. Så runt 08 åkte vi från Yttermalung i tisdags.
vid 15 hade jag hunnit prata med narkosen och gjort klart allt för operation. Jag var lika nervös som alltid inför sövningen, men dem lyckades prata bort mig ordentligt så medans jag berättade om min chiari operation så sövde dem ner mig utan att jag märkte något. Skönt måste jag säga. Om det blir nån mer operation för mig i framtiden så ska jag be den narkospersonalen att överraska mig lika . Haha !
Operationen tog ungefär en timme. Jag låg lika lång tid på uppvaket innan jag var tillbaka på rummet.
Ett läskigt tryck över bröstet, jämförde det med att ha en elefant sittandes på sig där och då, Nu vill jag påstå att det inte var riktigt så illa. Obehagligt, men fullt överkomligt. Femte gången jag blev sövd nu och av nån anledning så har jag alltid så ont i armarna när jag vaknar upp. Varför blir det så ? Tryck?
Smärtan i brösten efteråt var liten. Låg jag still så kände jag inget förutom trycket. Vid rörelse där bröstmusklerna används så gjorde det ont. Nu dag tre så är den känslan fortfarande kvar, men mycket mildare. Mer som man är stel liksom. Har endast tagit Alvedon var sjätte timme som smärtlindring.
Jag har opererat in Mentor implantat med hög profil. 425 cc och 400 cc. Och jag är supernöjd.
Kostnaden för operationen är 34900 just nu. Jag valde att lägga till 5 års kapselförsäkring så slutsumman blev 37900 kronor. Värt varenda spänn !
DSC_0002DSC_0006DSC_0007DSC_0008DSC_0011DSC_0012DSC_0015DSC_0029
Fläskläppen är fortfarande kvar idag, haha. Jag fick ett stresspåslag när dem väckte mig ut narkosen och drog ut andningstuben så lyckades bita mig själv rejält då. DSC_0024DSC_0023DSC_0030
Jag ska ta ordentliga efterbilder i veckan och lägga ihop dem i ett inlägg med förebilder. Håll till godo !
Nu ska jag och min sambo, jo ni läste rätt, huset i Mora ska hyras ut, ha lite fredagsmys bara han är klar i källaren nångång !  Puss !

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “Bröstoperationen !

  1. Grattis till dina nya boobies 😘 ser att det skrivs på andra bloggar att Johan ska ha betalat för dem, de som skriver så följer ju uppenbarligen inte dig och de tror nog att du lever på din blogg men du jobbar ju som fan. Bra kämpat iaf och hoppas läkningen går bra ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *