2017-10-23

Publicerat

Hallå ! :)
Smet över med kidsen till dagis runt nio tiden i morse.
Mötte städerskorna i dörren så medans dem fixade i ordning kåken efter barnveckan så tog jag en morgonpromenad på 10 tusen steg. Livskvalité på hög nivå♥
Hämtade kidsen runt 12 på dagis och åkte mot Mora för att fixa pass. Vi har som sagt planer på Thailand i början på nästa år. Sen kanske de dyker upp fler möjligheter för skrotungarna att hänga med på skojigheter innan det :)
Käkade på Max med Tisen sen lämnade jag av barnen hos Bulten i Yttermalung igen.
Hem och packade ihop en övernattningsväska, i morron 12.30 ligger jag på operationsbordet.
Surrealistisk känsla att dessa kommer vara tre gånger så stora i morron eftermiddag !
DSC_0024Jag har tagit flera före bilder, men tänker att det är roligare att se i samband med efterbilderna senare! DSC_0001DSC_0002DSC_0004DSC_0006DSC_0011DSC_0013Lite blandade bilder från i lördags. Söndagen hade jag loppis i gymnastikhallen här i Yttermalung.
Fick ihop 2517 kronor från saker som bara legat här och samlat damm. Härligt !
Nu ska jag hoppa ner i soffan med gubben, hämtpizza och serien Bron står på schemat !
Puss

Kommentera via Facebook

7 thoughts on “2017-10-23

 1. Lycka till med operationen!
  Har själv gjort en då jag inte hade några tuttar alls. Värt varenda krona 😉

  Undrar vad du betalar för hemstäd? Funderar själv på att skaffa det antingen varannan vecka eller 1 STOR städning en gång i månaden.
  :)

  1. Veckostäd kostar ca 650 kronor varje gång. Har varannan vecka. Storstäd får du räkna med minst 3 tusen om allt ska göra med fönsterputs osv. Puss 😛

 2. Ser ingen skillnad på tuttarna innan och efter. Asså inge illa menat men varför inte här ordentligt på engång minst 800cc. Det sa jag till min fru när hon la in ca 400. Hon hann knappt läka innan hon ångrade sig och pynta 25000 till för att lägga in 900cc. Kanske ska klar göra att jag ville inte att hon skulle göra alls först, inte värt pengarna enligt mig. Men hoppas du blir nöjd iaf.

  1. Och jag tycker nästan mina blev för stora. Skulle aldrig lägga in 800 , och det får man inte göra första gången man lägger in heller :) Jag är supernöjd ! Trevlig helg !

 3. Vad kul att du är tillbaka! Eller att jag har hittat tillbaka till dig kanske rättare sagt. Det blev lite tyst på din blogg ett tag så jag trodde att du hade slutat men nu hittade jag igen. Mycket verkar ha hänt. Ny sambo och nya bröst! Lycka till med allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *