Min lagomt slitna tegelkåk

Publicerat

Det händer en del i denna lagomt slitna tegelkåk när man har en duktig pojkvän. Jag väljer färg och han utför;) Min xmaken införde smeknamnet vaktmästaren på honom. haha.
Trappen blir ordentligt rosa. Tak, vägg och trapp. Övertygad att man kommer må toppen när man går där sen. :) Ja helt galet, men ni vet hur jag är !
Äntligen mammavecka. Hämtade grabbarna hos Bulten efter jobbet idag. Får ha dem fram till lördag klockan 12. Dem åker med pappan på dop då, deras faster har fått bebis. Jag tar med mig Tisen och åker till Arlanda. Blir en hotellnatt där innan vi åker på söndag :)

DSC_0003DSC_0002DSC_0001DSC_0005DSC_0004

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “Min lagomt slitna tegelkåk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *