1 september 2017

Publicerat

Hallå i stugorna ! Haft en underbar minisemester med mannen i mitt liv.
Goda middagar, för mkt vin, pub anchor, frisörbesök (bilderna nedan är tagna innan . haha, har en kall blond färg i hela håret nu, sen har jag klippt ur det massa. Lovar efterbilder snart ), shopping samt konsultation för bröstoperation. Den 24 oktober åker jag ner igen för operation. 425 cc samt 400cc Mentor inlägg ska jag lägga in. Mina bröst är lite olika stora så förhoppningsvis jämnar de upp sig.  Jag hoppas på ett sånt naturligt resultat som möjligt. Kirurgen tyckte att jag hade fina bröst för att ha ammat tre barn, och att det var stora chanser att resultatet skulle bli bra. Underbart att höra. Som jag har längtat efter dessa tuttar  i över 10 år och nu har jag äntligen sparat ihop nog med cash ! :)
Ni ska såklart få före och efter bilder sen ! :)

DSC_0006DSC_0020DSC_0024DSC_0013DSC_0028DSC_0031

Kommentera via Facebook

9 thoughts on “1 september 2017

  1. Du menar alltså att du har lyckats spara undan ca 50 papp? när du och Bulten inte ens hade råd med ny värmepump/värmekälla till huset..

    Antingen har du fått ett lån eller så pröjsar din nya karl för tuttarna..

  2. Åh nej. Varje jävla person gör sina egna val -såklart! Men har alltid tyckt att du är så jävla ball med vad jag ansett vara en frisk syn. Mindre bröst, lång och cool och med en barnuppfostran och syn på att ”Du duger som du är-ändra ingenting”. Så får gå i terapi nu när även du bland alla andra tyvärr vill ändra på dig själv. Fan. Du var mitt sista hopp. Men jag är inte bitter, nej nej 😏❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *