2017-07-09

Publicerat

Sitter med en stort tryck över bröstet, jo ni vet det den där kära ångesten gör sig påmind.
Jag behöver nog mest sova ordentligt en natt. Jobbade natt måndag tisdag sen åkte jag till Stockholm tidigt på onsdagen. Festat, fixat fransar och återbesök av microblading på mina ögonbryn (ni ska få se slutresultatet sedan) sen jobbat hela helgen. I morrn äntligen mammavecka igen så man får ta igen sig lite. 😉 Saknar mina skrotpojkar !
Jobbar fram till torsdag sen tar jag semester 10 dagar. Valde att sprida ut min semester så blir bara dessa dagar nu i sommar. Jag tog en vecka när jag var i Spanien i Maj, sen ska jag utomlands vecka 37 igen. Sista veckan sparar jag nog till vintern och åker till solen igen då ! :)
Lite random bilder från denna vecka nedan !  Puss och kram ! DSC_0006 (2)DSC_0024 (2)DSC_0043 (2)
HAHA, fullkomligt älskar mitt nya linne

DSC_0050DSC_0037 (2)DSC_0030

Kommentera via Facebook

6 thoughts on “2017-07-09

  1. Du prioriterar DIN semester. Hur ser pojkarnas sommar ut då? Får de också semester när du åker utomlands? Blir så ledsen på egoföräldrar😢

    1. Dem har semester med sin pappa denna sommar. Jag fick inte välja semestervecka själv tyvärr. Någon utomlandsresa är inte nått för mina minsta, Jag och Walter ska däremot till Paris nån gång i höst hoppas jag!

      1. Fast du skriver ju själv att du ska utomlands v 37 och sen sparar du en vecka till vintern då du nog ska utomlands igen så det verkar ju som att mycket fokus ligger på att semestern ska vara bara för dig och inte extra tid för barnen! Finns ju massor av saker att hitta på med sina barn som inte är utomlands. Lalandia, Legoland (danmark förvisso men det räknas inte som utomlands 😉), Astrid Lindgrens värld, djurparker mm. Och så kan man faktiskt ha otroligt kul med sina barn utomlands.

        1. Vi här varit på mini semester i Stockholm en helg. Skansen bland annat. Vi ska till Leksand sommarland om två veckor . 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *