1 juli 2017

Publicerat

Och så kom sommaren även till Yttermalung. Jag och grabbarna drog vid elva tiden i morse och köpte pool. Sen har vi spenderat hela dagen utomhus. Åtta fick jag in dem genom att stå och vifta med vällingflaskorna på trappen. Härligt! Kom på att Alfrid inte ens sovit middag idag . Förstår att dem däckade snabbt. Jag samsover med mina kids och har den senaste tiden försökt att mjukstarta en avvänjning. Walter har reagerat starkast på detta vilket jag förstod, Han är ju även den enda av dem som fortfarande vaknar nästan varje natt. Största sonen, största mammagrisen ♥
I natt hade han ett ordentligt utbrott, tack vare myggfönstret väckte vi grannarna också.
Hur har ni gjort när era kids börjat sova själva ? Mina tre sover fortfarande i samma säng men jag försöker byta säng 😉 Tips är alltid bra !

Varit utan min telefon sen i maj. Igår fick jag igång den igen. Äntligen tillbaka på snapchat. Heter ankpung även där och kör öppet konto så där kan ni skicka bilder och videos till mig !
Och vilket lyx det är med bankid och swisch alltså. Levt med bankdosa för länge nu. haha

Va kul att ni inte gett upp hoppet om mig förresten. Såg att jag redan klättrat upp på topplistan igen över föräldrabloggar efter ett ynka inlägg.  Nu kör vi !♥ 

DSC_0006DSC_0001 (2)DSC_0011 (3)DSC_0025 (2)
Mästerfotografen. haha !DSC_0035DSC_0037DSC_0043DSC_0046DSC_0049

Kommentera via Facebook

5 thoughts on “1 juli 2017

  1. Verkligen kul att du är tillbaka och bloggar! Skulle vara intressant med ett inlägg om skilsmässan då allt verkade gå så snabbt. Förstår om det kanske är känsligt och du inte vill dela med dig och har full respekt för det.

  2. Da var det deg jeg så i Malung idag, på Dalaridå. :-) Skulle sagt hei, men du vet. Jeg er redd folk ikke forstår Norsk, haha.

  3. Barn är så olika. En del sover själva hela tiden och andra vill sova med föräldrarna. Som mina…dom sov hos oss tills dom var runt 10 år. Men sen gick det nästan av sig själv. Visst kom dom tassande på nätterna ett tag…men va sjutton…känns det tryggt för dom så är det OK för mej. Det är vad jag tycker ☺
    Kul att du är tillbaka på bloggen 🤗

  4. Vilken toppen mamma du är! Titta va fint du fixat med poolen för barnen och sedan har dom en liten bänk med saft och frukt framdukat. Du har så bra hand om dina fina barn Nikolina :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *