Jag tror jag är redo nu

Publicerat

7 månader sen sist. Tiden går. Jag tror jag är redo igen för er nu. Lite mer säkrare i min roll som singel och i min roll som mamma på ”halvtid ”. Jag har saknat att skriva. Jag har alltid lättat på trycket i bröstet igenom att skriva. Men jag har också på många sätt njutit av att slippa uppmärksamheten, att slippa bli dömd och kritiserad. Jag behövde denna tid och bara få vara Nikolina i fred.
Nu har jag supit huvudet i bitar, jag har knullat runt, jag har bråkat, skrattat, gråtit, skaffat nya vänner och förlorat kontakten med andra. Det senaste året har varit riktigt intensivt. Vad vill jag ? Vill jag verkligen bo i Yttermalung? Borde jag utbilda mig mer? Vilka är mina riktiga vänner?  Orkar jag köra mina sociala medier fullt ut igen med all press och hets som det innebär? Orkar jag vara öppen och ärlig igen?
Några frågor har jag nog kommit fram till svaret på. Dem andra har jag inge bråttom med.
Jag har lärt mig mycket om mig själv, jag har insett att jag trivs väldigt bra själv. Jag har sett Bulten bli kär i någon annan. Mina barn har fått en styvmamma. Jag trodde på nått sätt att det skulle kännas jobbigt. Men det har inte gjort. Jag är så himla glad för deras skull. Jag och Bulten är fortsatt bästa vänner. Vi kan umgås allihopa tillsammans. Lite tomten är far till alla barnen . Och det känns så skönt.
Jag har lagt mycket pengar på mig själv. Jag har rest, festat och shoppat massa. Jag har helt plötsligt fått en vecka där jag bara är Nikolina. Klart att barnen alltid finns i mina tankar, men jag vet att dem har världens bästa pappa som tar hand om dem varannan vecka. Jag har släppt på mitt kontrollbehov. Barnen har funnit sig i att det är olika regler hos mamma och pappa. Som Walter säger, jo ni vet min största son som hunnit fylla 5 år nu, hos mamma får man säga vad man vill, men på andra ställen kan man få tänka sig för innan…

Jag behöver nytt och fräscht känner jag. Förvänta er mitt sätt att skriva som vanligt, men de andra ska ändras. Nytt namn, ny portal, ny layout, ny logga. Vi får se vart allt sånt hamnar tillslut. Jag har inge bråttom. Men ni är välkomna tillbaka in i värmen ! Jag hoppas att ni har saknat mig lite iaf ! 😉

DSC_0014 (2)DSC_0013 (2)DSC_0010 (2)DSC_0007DSC_0003 (2)DSC_0005 (2)DSC_0020 (2) Smygfotade precis dessa bilder. Dem somnade halv tio och det är dagis i  morrn. Men de gör inget. Sova kan man göra en annan gång som morsan alltid sa ♥

DSC_0018 (2)

Kommentera via Facebook

13 thoughts on “Jag tror jag är redo nu

  1. Varje gång jag ser dig lägga upp bilder på barnen så saknar jag mina satans mycket och än idag 2.5 år senare har jag svårt för att acceptera att jag inte alltid får ha mina jämt, dygnet runt.. Men alla tar vi olika tid på oss. Satans kul att du är tillbaka här =)

  2. Vet du och Bulten om att ni fortfarande står som gifta på ratsit? Så har ni verkligen genomfört er skilsmässa? Kanske inte så kul för hans nya att han fortfarande är gift med dig .

    1. Hans nya vet att han fortfarande är gift med mig. Det tar lång tid att skilja sig ! Googla lite så ser du betänketid när man har barn ihop :)

  3. Shit vad otroligt roligt att du har kommit tillbaks :-) Och som det verkar, Vackrare,starkare och stoltare. Bugar högaktningsfullt lyfter hatten och applåderar glatt.

  4. Jag har aldrig följt dig, men ska ge det ett försök för du verkar skön som person och med egen stil. Heja!

  5. Som jag saknat dig och ungarna!! Vad kul om du orkar blogga igen! Var ren slump att jag såg att du börjat blogga igen. Tror jag kände på mig :) Ha en skön sommar….

  6. Så kul att du är tbx här saknat dig massor!!!! Fast jag har allt följt dig på snap ❤❤❤ du är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *