ullared 2

Publicerat

typ 200 år senare så har jag äntligen packat upp allt från Ullared. Jag har lovat att visa, och jag står vid mitt ord.
Dessutom så somnade jag samtidigt som barnen vid åtta och vaknade mitt i natta så har inte direkt nått bättre för mig..
DSC_0001DSC_0002
Jag hittade faktiskt överraskande mycket saker åt mig själv. Tshirtsen och linnena ligger alla på ca 60 kronor.
Parfymerna , som faktiskt är riktigt parfym och håller bra, kostar runt 35 kronor. Jag hamstrade ett gäng som ni ser. Söta sliskiga dofter. I like. Döskalle muggarna köpte jag bara för dem kändes Nikolina, Min systerdotter har iaf lovat att dricka grogg med mig i dem. Annars lär de aldrig bli använda. 10  kronor styck. Vita bhtoppen uppe till höger kostar 50 kronor , köpte även en svart sådan, och såhär i efterhand skulle jag köpt minst två till. Perfekta för mina små tits, så har blivit stora favoriter. DSC_0004DSC_0003DSC_0021
Kläder åt kidsen. Enfärgade basic mjukisbyxorna för 60 kronor styck är grymma. Syrran köpte ett gäng såna åt oss förra året och de har varken tappat färg eller blivit noppiga. Likaså kalsongerna,  7 pack 99 kronor , fick vi förra året och dem är lika fina än så ett gäng såna fyllde vi på med. Strumpor 10 pack 50 kronor. Batman mjukisbyxor 70 kronor styck. Får återkomma med kvaliten när vi använt ett tag. DSC_0017DSC_0027Julklappar åt barnen.  Tågbana duplo 449:- , Traktor duplo 179:-, Radiostyrda bilar 70 :- styck, Stor lastbil 199:-
Liten bil i metall 129:-
DSC_0025DSC_0023

Kommentera via Facebook

One thought on “ullared 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *