Yves rocher Julkalender 2016

Publicerat

Vet ni kära läsare? I år nöjer jag med att köpa en chokladkalender var åt barnen för 10 kronor styck. Dem blir precis lika glada för choklad!  Och så unnar jag mig själv en paketkalender . Kalendern hittar ni HÄR .
Julkalendern levereras i form av 24 st små tygpåsar med produkter i, en för varje dag, packade i en stor tygpåse med julhälsning på. Klädnypor och snöre medföljer så att du kan placera din kalender var och hur du vill.
Obs! Begränsat antal julkalendrar så skynda fynda ! 

Beställ innan den 27 november för att få hem den till 1 december.

DSC_0111DSC_0115DSC_0114DSC_0117

Nä nu får det bli december. Så spännande :)
Inlägget i samarbete med yvesrocher/tradedoubler !

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *