Inbjudan Finest

Publicerat

Idag kom äntligen inbjudan till Finest awards. Jag har redan osat att jag och Eva kommer. Ser verkligen framemot det.  Klädkod gala , och efter att noga googlat det så ser jag att  Magdalena Ribbing, ni vet stil och etikett drottningen, sagt att galaklädsel är ingen klädkod, det är ett påhitt som kan tolkas precis hur som helst. Så då kommer klänningen jag valt fungera utmärkt. Finns såklart redan personer som påpekat att det vore så kul att se mig i något stilrent, att skorna jag valt inte alls passar, att de vore så kul att se mig i något uppklätt. Sånt gör mig besviken faktiskt. För jag ska såklart klä upp mig på galan. I kläder som JAG tycker är snygga. Jag kommer troligen vara malplacerad. Jag kommer troligen sticka ut. Men jag kommer vara mig själv. Och det duger fint ! :)
Har iaf lyxat till det med att boka in en makeup artist. Sen ska jag fixa naglar och hår nästa vecka :)

Inbjudan Finest Awards 2016%5b6%5d

Kommentera via Facebook

6 thoughts on “Inbjudan Finest

  1. Självklart ska du gå som dig själv och ingen annan. Det är ju dig och din stil man vill se. Bättre och sticka ut en att se ut som andra andra.

  2. Du kommer rocka den där galan! Snygg som alltid, älskar dig o din blogg för att du är just du! Ska bli spännande o se din outfit. Är klänningen svartvit så matcha skorna m hår o naglar? 😉 så älskar jag o göra. Ha d gött!

  3. Just därför jag röstade på dig. För att du skulle gå på gala som du är! Inte för någon som andra vill. Kör på ditt. Jag följer dig för att se hur det verkliga livet ser ut och för att du inte är som alla andra.

  4. Klart du ska klä upp dig i det du tycker passar, annars är det ju inte du! Du har ju kommit dit du kommit i dag genom att vara du! Hoppas du får en underbar kväll, och eftersom jag kände din mamma och även jobbat med henne, så kan jag riktigt se hur stolt hon kommer vara att du går dit som du trivs bäst att vara! Lycka till med allt! Kram från en som följer dig dagligen och tycker du är underbar! <3

  5. Tycker du är jättefin precis som du är! Ni verkar vara en så mysig familj!😊 Har såklart röstat på dig. Trevlig helg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *