Det vita snuset

Publicerat

DSC_0018

 

heeey peeps! Har ni sett att det finns helt vit portionssnus ? Jag har beställt hem ett gäng för att testa och se vilken av smakerna som är godast. Nu när jag har blekt mina tänder så vill jag inte snusa sönder dem igen. Dessa snus lovar att varken rinna eller missfärga tänderna. Hur bra ? Enbär och Lakrits är större portioner , medans de andra smakerna har en mindre påse. Har hunnit testa Enbär, blåbär och Melon . Lär säga dem var över förväntan.
Både smakar och känns som vanlig snus men är alltså helt vit.
HÄR kan ni läsa mer !
(Tobak är beroendeframkallande och kan skada din hälsa. Endast för personer över 18 år ! Börja inte snusa.
ett inlägg i samarbete med )

DSC_0019

 

Igår kom vi hem sent från syrran. Blev bjudna på tacos. Kom hem till en infart full i stora isbumlingar. Väghyveln hade varit förbi. Fick parkera vid skolan och be gubben ta bort eländet. Hade jag varit själv igår så hade jag aldrig fått bort dem . Kan tycka vägföreningen åtminstonde kunde förvarna vilken dag hyveln kommer. Men men. Idag blir det mellomys här hemma. Inget annat planerat. Sitter as we speak och fikar med Josefin och snackar skit.
Glöm inte att gå in och rösta på mig idag HÄR . Det går att rösta en gång per dag. Och hjälp gärna till att dela länken och tjata på era vänner att rösta på ankpungen. Som sagt, även om några av de andra har över 200 tusen följare så vägrar jag ge mig utan en fight :)
Puss !

Kommentera via Facebook

5 thoughts on “Det vita snuset

    1. jag tycker snus är ett mycket bättre alternativ än rökning. Helst ska man såklart hålla sig ifrån tobak helt men i mitt fall så fixar jag inte det just nu. Snusar med got samvete efter att ha slutat röka :)

  1. Diggar dig som faen med😂 Och smygsnusar här. Provat de där. Blä.. Skruf stark är bäst. Aldrig gillat med smaker. Gör vad fasiken du vill i livet..både snusa och göra reklam för det. Sedan kommer säkert pekpinnar för att du är kvinna.

  2. I våran kommun måste dom efterköra med traktor å ta bort allt efter hyveln. Ha för mig att det är ett ”måste” överallt. Så ta o kolla upp det så du slipper detta problem..

  3. Ingen snus ja skulle börja med, upplever den som geggig och slämig,, då är skruf bättre den rinner inte och den håller bättre och ger mer ”lugnande” de där får man aldrig bort suget eller beroendet av, men testa kanske ä de nå för du 👌😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *