Jag har fått jobb :)

Publicerat

Dagen till ära dammar vi av gymnasiebetygen.
20160309_142534

Jag har nämligen blivit med jobb. Börjar inskolningen redan den 30 denna månad .
Personlig assistent. Fram till sommaren blir det vid behov . Sen får jag schema i sommar . Och det var inga problem att vara ledig vecka 31 när vi ska till Gotland. Förhoppningsvis ger det timmar både innan och efter sommaren.
Känns verkligen superkul. Dem ringde mig i morse och frågade om jag kunde komma på intervju. Trodde väl aldrig att jag skulle fixa sommaren direkt men så blev det. SKÖNT!
Nu ska vi bara komma på hur vi ska göra med barnen. Alfrid blir troligen inskolad direkt han fyller 1 så det är klart. Men kommer troligen inte vara där på heltid fören i sommar !

Kommentera via Facebook

14 thoughts on “Jag har fått jobb :)

  1. Hej fina Nikolina! Vilka bra betyg du har va kul att se! 🤗 Jag tänkte att ditt personnummer syns helt öppet eller dom 4 sista. Ville bara varna dig om du inte tänkte på det. Kram från mig till fig.

  2. Jag var så ivrig med ditt personnummer så jag glömde ju att GRATTA DIG FÖR JOBBET. Gud va kul! Lycka nu till. 👍🏽✌🏽️❤️

  3. Superfina betyg! Vill bara säga var rädd om dig, id-kapning är ingen rolig grej och det räcker med att personnummer och namn för att de ska kunna förstöra så mycket – been there.
    Men superstort grattis till jobbet! Kommer du fixa galant 👏

  4. Du borde verkligen plugga vidare. Med de betygen har du nog lätt för att komma in på högskola. Grattis till jobbet!

  5. Suveräna betyg! Och ett megagrattis till jobbet! Till er som varnar för att personnumret syns, det är offentliga handlingar som vem som helst kan knalla in på Skatteverket och få fram så vad spelar det då för roll om de syns här?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *