2016-03-06

Publicerat

Men nu ni är vi alla snart friska. Woop Woop . Igår hade vi bara hemmamys och var allmänt slaka allihopa men idag har vi tagit oss ut på en liten promenad , orkat laga mat samt bakat kladdkaka.
Fick ett sånt himla himla roligt mail i fredags. Och det är som vanligt tack vare er. Jag får inte berätta något fören på torsdag så jag längtar dit. hehe. I morrn väntar psykiatrin i Mora. Lämnar barnen hos syrran. Men har gruvat mig enormt för att köra dit själv, och speciellt när jag såg att det såklart skulle snöa massa. Men fick systerdottern att följa med mig så det var superskönt. Samtal på dagis på tisdag, kul att få höra lite mer ingående hur det går för pojkarna där. Jag ska även prata med dem om inskolning för Alfrid. Är väldigt kluven inför sommaren faktiskt. Jag har dagar kvar så jag kan vara hemma hela sommaren. Men gubben har inget säkert jobb inför sommaren, han blir klar med sin utbildning nu i mars. Så jag har också börjat söka lite jobb. Alfrid skulle säkert älska dagis, men här är det stängt en månad under sommaren. Och det känns jättejobbigt att skola in han och så ska han behöva gå på ett annat dagis under sommaren. Där jag inte ens vet om bröderna hamnar i samma grupp. Tror inte det är några problem för gubben att få sommarjobb för den delen, men om jag inte får in en fot under sommaren nånstans så har jag ju ännu svårare att få jobb efter sommaren.  Jag är långt i från klar för att söka starta eget  bidrag så det tror jag aldrig blir klart innan sommaren. Nåja, det ordnar sig alltid.
Lördag verkar det som de blir Falun för oss om min kära bror ställer upp och tar kidsen. Lina fyller 23 år och har ställt till med en stor farmen fest. Röda mattan, tv4 film team och hela kittet så det vill vi inte missa.

Fick hem ett stort paket från GOODFORKIDS i veckan som jag missat att visa er. En hemsidan sprängfull av ekologiska och bra saker för våra barn och oss själva. DSC_0003DSC_0009DSC_0013DSC_0015DSC_0027DSC_0033DSC_0037DSC_0043DSC_0045

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *